Episode 1 – Espen Farstad om jakt og tidenes kvinnesatsning i NJFF

Velkommen til JegerStine´s podcast: JAKTEN PÅ NORGE

Ja, du leste riktig. Nå som vi faktisk er over en halv million(!) registrerte jegere i landet syntes jeg jaggu det var på tide med en «jaktpod» her også, så da var det bare en ting å gjøre, nemlig å kline til!

Her vil du møte spennende profiler, både kjente og ukjente – som alle har en felles lidenskap, nemlig JAKT!

I første episode møter du Espen Farstad, informasjonssjef i Norges Jeger- og Fiskerforbund. Han er mildt sagt en ivrig jeger, men hvordan startet egentlig hans interesse for jakt? Og, har han noen gode historier og tips på lur?

Vi prater jakt, og vi prater om TIDENES kvinnesatsning fra forbundets side. Et tema jeg har engasjert meg ekstra mye for siden jeg selv ble jeger.

Hjertelig velkommen til Norges første rene JAKTPODCAST!


Download

Previous

Seljakt i Nordland

Next

På hjortebanen med Eirik Andreassen

10 Comments

 1. Moro å høre på ?

  • Tusen takk. Setter STOR pris på tilbakemeldinger! Man er alltid ny på noe, men jeg ønsker at dette skal være lettbeint, OG nyttig og god underholdning som favner flest mulig, og det SKAL jeg få til 🙂 Det er et bredt spekter av temaer å ta av. Jeg ønsker å formidle jakt i sin helhet, på et nivå som flest mulig kan gjenkjenne seg i. Helt ny verden for meg dette her. Jeg har null erfaring fra før med hverken podcast eller lyd – men jeg har knalltro på at dette blir både bra og morro! Send meg gjerne tilbakemeldinger på ønsker om tema btw. Har rundt 256 ulike temaer på lista, men det er rom for maaaange fler. Jeg har nemlig kommet for å bli! 😉

 2. Harejeger Haugerud

  Dette må jeg si var en fin podcast!
  Hyggelig å ha i bakgrunnen når man sitter på jobb og arbeider 🙂
  Gleder meg til flere sendinger!

  • Så hyggelig ? Tusen takk for tilbakemelding. Det blir jeg veldig glad for! Målet er en episode i uken som en start, så kan det jo være det blir oftere etter hvert ? Ha en finfin dag! Hilsen Stine

 3. Hjortejakt

  Kan ein laste ned podcasten ein plass? 😀

 4. Terje Lie

  Dette var veldig artig å høre på. Har selv fått være med på hjortejakt på Vestlandet en gang, og kjente meg veldig igjen i beskrivelsen. Selv en fersk jeger på 53 blir helt guttunge på jakt?. Gleder meg til å høre mer?

 5. Geir

  Om dere hadde lagt ut pod casten med RSS eller XML feed så hadde den vært tilgjengelig for alle mulige pod-cast spillere. Jeg benytter Pocketcast som har en enorm katalog fra hele verden, også fra NRK. Om jeg feks. hadde fått den inn der så ville den automatisk (om jeg valgte det) blitt lastet ned på mobilen min. Da er dere også uavhengig av alle mulige tilbydere.

  • Hei Geir og takk for tilbakemelding. Jeg har RSS feed her også, men i «innlegget» linker jeg også rett til libsyn som er det jeg bruker. Podcasten er tilgjengelig i eks. iTunes, Google play osv. Spotify driver vedlikehold og laster ikke opp nytt innhold før i juni, men da vil det bli tilgjengelig der også. 🙂 Jeg har jo aldri gjort dette før, så det tar litt tid å sette seg inn i alt, men det kommer. Skal sjekke ut det du bruker også. Ha en superfin dag!

 6. Fint! Gleder meg til nye episoder!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén